Multi

Bygger på samma tekniklösning som singelmaskinen men med integrerat pallväxlingssystem för palletering av 2-4 produktlinjer i gemensam maskin. Kostnadseffektiv lösning om man kan acceptera att en maskin täcker flera linjer.


Vid lägre produktflöden och flera linjer kan en Multipallastare vara det rätta alternativet. Här kan man palletera 2-4 linjer i en maskin med en yt- och kostnadseffektiv lösning. Systemet bygger på buffertering av produkter som motsvarar 1-2 skikt av vardera produkt, och när man har produkter av en sort som motsvarar ett skikt så palleterar man. Ett pallhanteringssystem ombesörjer växling till rätt pall samt in och utmatning av tom och fullpall.

Delica

Delica

Till Delica som packar kaffe, the, nötter och andra torra produkter har InterSystem levererat 5 st Multipallastare som varderar hanterar 2 produktflöden, totalt hanterar man produktflödet från 10 packlinjer.

Systemet har gemensam fullpall och tompalls hantering via vårt pallhanteringssystem ImPulz 80 och i detta har vi även integrerat helautomatisk sträckfilmning. Det påmatande system är uppbyggt med vårt lättgodssystem ImPulz 50 med kontinuerliga vertikaltransportörer, rullbanor och lamellkedjetransportörer. Sorteringen före palleteringen sker via scannrar.


Ekmans

Ekmans

Ekmans tillverkar olika typer av tryckta förpackningar och InterSystem har levererat ett komplett system med transportörer i form av rullbanor, vertikaltransportörer och lamellkedjetransportörer fram till palleteringen. Palleteringen hanteras av en Multipallastare Typ CompPact 128 LF som hanterar två produktflöden.


Nordic Sea Winery

Nordic Sea Winery

I Simrishamn har NSW byggt upp en modern tappnings anläggning för flaskor och Bag in box.

InterSystem har levererat produkt transportörer mellan olika fyllnings och förpackningsmaskiner samt en Multi pallastare för två produktflöden. Pallastaren kan palletera på hel, halv samt kvartspall och hanterar både låda och öppna tråg. Efter pallastaren har vi levererat ett avancerat system för sträckfilmning av samtliga palltyper var för sig men även gemensamt på helpall.French Bakery

French Bakery har investerat i en helautomatisk pallleteringsanläggning från InterSystem.

Pallastaren hanterar tre produktflöden och matning samt buffertering före består av lamellkedjetransportörer och rullbanor Typ ImPulz 50. Efter palletering finns det ett omfattande pallhanteringssystem Typ ImPulz 80 med integrerad sträckfilmare. Efter sträckfilmning staplas pallarna två och två och transporteras ut till frys.Findus

Findus i Loftahammar är ett indistriellt bageri vars huvud produkt är kanelsnäckan.

Då man hade väldigt begränsat med utrymme för palleterings utrustning föll valet på utrustning från InterSystem. Anläggningen hanterar 2 produktionslinjer och det påmatande systemet består av kontinuerliga vertikaltransportörer för matning upp till buffertsystemet och sedan är det lamellkedjetransportörer som transporterar produkterna fram till palleteringsutrustningen.Efter palletering har man senare kompletterat med ett pallhanteringssystem för matning av lastad pall in i frys och även buffertbanor i frysen. Det ingår även utrustning för sträckfilmning och märkning i leveransen.Spangler Candy

Spangler Candy är en av USA största producenter av sötsaker, främst i form av lolly pops.

Under 2012 har vi levererat 4 st Multi pallastare typ ComPact 121 LF som varderar hanterar två produktflöden. Det finns två tompallsmagasin för olika palltyper och matning av tompall till respektive maskin sker via transfervagn. Hanteringen av fullpall sker via transfervagn och Rullbanor Typ ImPulz 80 fram till befintlig sträckfilmning. Det påmatande systemet är uppbyggt med kontinuerliga vertikaltransportörer och rullbanor Typ ImPulz 50.