Referenser

Fler än 450 referensanläggningar över hela världen gör oss till en ledande leverantör av palletering av konsumentprodukter.


Arla Foods

Arla Foods

Arla Foods Högelund tillverkar bland annat Castello Dana Blau i en modern fabrik på Jylland.

Under 2010 levererade vi 3 st pallastare Typ ComPact 128 LF med påmatande transportörer från förpackningshall ut till palletering i kyllager. Tompalls och fullpallshantering sker med förarlösa truckar och in och utmatning av pall sker från samma sida vilket möjliggör en kompakt lösning.     2012 fick vi förtroendet att leverera ytterligare 2 maskiner med påmatande system typ ImPulz 50.


Arla Foods

Arla Foods

InterSystem har under flera år levererat palleteringsanläggningar till Arla Foods mejerier i Skandinavien där Arla Sundvall har en helautomatisk pallastare i rostfritt utförande, Typ ComPact 128 LV. Maskinen palleterar 5 och 10 liters storpack med mjölk.


Barry Callebaut Sweden AB

Barry Callebaut Sweden AB

Barry Callebaut i Kågeröd tillverkar olika typer av pulver drycker och vi har levererat 2 st singelmaskiner som matas med tompall från befintlig transfervagn. Växling tompall/fullpall löses via en vertikal växel mellan pallastarna och transfervagnen.


Cefour Wine & Beverage

Cefour Wine & Beverage

Cefour säljer och distribuerar vin som tappats på attraktiva, praktiska och drickfärdiga engångsglas av splitterfri, återvinningsbar plast.

InterSystem har levererat en singelmaskin för palletering av lådor med fyllda vinglas. I anläggningen har man även integrerat en sträckfilmare.


CWK

CWK

Cwk producerar hudvårdsprodukter, dels sitt eget märke men även som private label.

Anläggningen består av 3 st Pallastare Typ ComPact 128 LF och har ett gemensamt system för försörjning av tompall. Fullpall matas ut på golvnivå och hämtas med ledstaplare eller handtruck. Maskinerna har ett system med rörliga spaltbildare vilket gör att man kan vara mycket flexibel när det gäller krav på pallmönster från olika kunder. Nya pallmönster lägger operatören själv in via InterCreate, InterSystems operatörs interface för att enkelt skapa nya eller anpassa befintliga mönster direkt i operatörspanelen.Danish Crown

När Danish Crown byggde upp sin nya anläggning i Jönköping var vi med och levererade utrustning för depalletering, nedstapling av tomlådor samt uppstapling av lastade lådor.


Delica

Delica

Till Delica som packar kaffe, the, nötter och andra torra produkter har InterSystem levererat 5 st Multipallastare som varderar hanterar 2 produktflöden, totalt hanterar man produktflödet från 10 packlinjer.

Systemet har gemensam fullpall och tompalls hantering via vårt pallhanteringssystem ImPulz 80 och i detta har vi även integrerat helautomatisk sträckfilmning. Det påmatande system är uppbyggt med vårt lättgodssystem ImPulz 50 med kontinuerliga vertikaltransportörer, rullbanor och lamellkedjetransportörer. Sorteringen före palleteringen sker via scannrar.


Ekmans

Ekmans

Ekmans tillverkar olika typer av tryckta förpackningar och InterSystem har levererat ett komplett system med transportörer i form av rullbanor, vertikaltransportörer och lamellkedjetransportörer fram till palleteringen. Palleteringen hanteras av en Multipallastare Typ CompPact 128 LF som hanterar två produktflöden.Findus

Findus i Loftahammar är ett indistriellt bageri vars huvud produkt är kanelsnäckan.

Då man hade väldigt begränsat med utrymme för palleterings utrustning föll valet på utrustning från InterSystem. Anläggningen hanterar 2 produktionslinjer och det påmatande systemet består av kontinuerliga vertikaltransportörer för matning upp till buffertsystemet och sedan är det lamellkedjetransportörer som transporterar produkterna fram till palleteringsutrustningen.Efter palletering har man senare kompletterat med ett pallhanteringssystem för matning av lastad pall in i frys och även buffertbanor i frysen. Det ingår även utrustning för sträckfilmning och märkning i leveransen.French Bakery

French Bakery har investerat i en helautomatisk pallleteringsanläggning från InterSystem.

Pallastaren hanterar tre produktflöden och matning samt buffertering före består av lamellkedjetransportörer och rullbanor Typ ImPulz 50. Efter palletering finns det ett omfattande pallhanteringssystem Typ ImPulz 80 med integrerad sträckfilmare. Efter sträckfilmning staplas pallarna två och två och transporteras ut till frys.


Gambro

Gambro

Under 2011 levererade vi en ny palleterings lösning till Gambro. Anläggningen fungerar som en central palletering för 6 produktionslinjer och består av totalt 4 st Pallastare Typ ComPact 128 LF.

Systemet kan hantera 3 olika typer av pallar och tompalls och fullpallshantering sker med transfervagnar. I slutet av systemet förses pallarna med toppark och sträckfilmas för att sedan staplas 2 och 2 för buffertering. Det påmatande systemet är uppbyggt med kontinuerliga vertikaltransportörer Typ ImPulz 50 och lådorna matas sedan via lamellkedjetransportörer i taket fram till palletering.


Kronfågel

Kronfågel

Till Kronfågel i Valla levererade vi tidigt en komplett anläggning för hantering av SRS lådor.

Systemet tar emot tvättade returlådor på pall, depalleterar staplarna som sedan mats in automatiskt i 4 st Nedstaplare Typ INSP 50. Varje nedstaplare har en kapacitet på 14 lådor/minut när det gäller 600x400 lådan och 28 lådor/minut för 400x300 lådan. I leveransen ingick även bansystem samt 6 st uppstplare för lastade lådor.


Lactogal

Lactogal

Högkapacitetsfyllning för flaskor.

I samband med att Lactogal investerade i en ny högkapacitets fyllare för flaskor så fick InterSystem förtroendet att leverera sin nya högkapacitets pallastare Typ ComPact 128 HC. Maskinen hanterar ca 50-60 produktter/minut.


Multon/Coca Cola

Multon/Coca Cola

Denna anläggningen är vår största när vi talar om en inline uppställning.

Första leveransen omfattade 12 pallastare Typ ComPact 128 LF i rostfritt utförande, tompalls samt fullpallssystem Typ ImPulz 80 och 3 st sträckfilmare. Efter 3 år kompletterade vi anläggningen med ytterligare 6 pallastare och en sträckfilmare. Totalt hanterar vi 18 linjer med ett gemensamt system för tompall och fullpall ut till lager.


Nordic Sea Winery

Nordic Sea Winery

I Simrishamn har NSW byggt upp en modern tappnings anläggning för flaskor och Bag in box.

InterSystem har levererat produkt transportörer mellan olika fyllnings och förpackningsmaskiner samt en Multi pallastare för två produktflöden. Pallastaren kan palletera på hel, halv samt kvartspall och hanterar både låda och öppna tråg. Efter pallastaren har vi levererat ett avancerat system för sträckfilmning av samtliga palltyper var för sig men även gemensamt på helpall.Spangler Candy

Spangler Candy är en av USA största producenter av sötsaker, främst i form av lolly pops.

Under 2012 har vi levererat 4 st Multi pallastare typ ComPact 121 LF som varderar hanterar två produktflöden. Det finns två tompallsmagasin för olika palltyper och matning av tompall till respektive maskin sker via transfervagn. Hanteringen av fullpall sker via transfervagn och Rullbanor Typ ImPulz 80 fram till befintlig sträckfilmning. Det påmatande systemet är uppbyggt med kontinuerliga vertikaltransportörer och rullbanor Typ ImPulz 50.