Singel

Fristående maskin som oftast hanterar ett enstaka produktflöde. Komplett enhet som oftast består av pallmagasin, produktbuffert, lastenhet samt pallplatser för färdig pall.


Beprövad pallastare för hantering av ett enstaka produktflöde. Moduluppbyggd konstruktion som möjliggör enkel anpassning av utrustningen mot aktuell layout. Alternativ för hög eller låg produktinmatning, manuell eller automatisk pallhantering, olika typer av produktvändare beroende på produkt och kapacitetskrav samt utrustning för mellanläggsark. Användarbaserat gränssnitt där operatören kan göra justeringar av befintliga pallmönster eller lägga upp nya mönster direkt i operatörspanelen.

Arla Foods

Arla Foods

InterSystem har under flera år levererat palleteringsanläggningar till Arla Foods mejerier i Skandinavien där Arla Sundvall har en helautomatisk pallastare i rostfritt utförande, Typ ComPact 128 LV. Maskinen palleterar 5 och 10 liters storpack med mjölk.


Barry Callebaut Sweden AB

Barry Callebaut Sweden AB

Barry Callebaut i Kågeröd tillverkar olika typer av pulver drycker och vi har levererat 2 st singelmaskiner som matas med tompall från befintlig transfervagn. Växling tompall/fullpall löses via en vertikal växel mellan pallastarna och transfervagnen.


Cefour Wine & Beverage

Cefour Wine & Beverage

Cefour säljer och distribuerar vin som tappats på attraktiva, praktiska och drickfärdiga engångsglas av splitterfri, återvinningsbar plast.

InterSystem har levererat en singelmaskin för palletering av lådor med fyllda vinglas. I anläggningen har man även integrerat en sträckfilmare.