Vårt kunderbjudande

Vi är en ledande leverantör av helhetslösningar inom palletering av konsumentprodukter.

 

Helhetsleverantör

Med omkring 600 palleteringsanläggningar över hela världen är vi en ledande leverantör av helhetslösningar inom palletering av konsumentprodukter. Yteffektiva lösningar. Snabb respons. Korta ledtider. InterSystem arbetar med tydlig specialisering och personligt engagemang.

 

 

Palletering med skiktlastare

Robot- eller skiktlastning? En komplicerad fråga med många svar där bedömning måste ske från fall till fall, men följande frågeställningar kan vara till hjälp i processen.

 

 

 

Vår arbetsprocess

InterSystem erbjuder kompletta leveranser av palleterings- och transportörsystem. Alla system projekteras, designas och konstrueras av oss. Du behöver bara en leverantör.

 

 

 

Produktprogram

Från förpackningslinje till lager. För alla typer av konsumentprodukter. Även i rostfritt utförande. Moduluppbyggt för enklare utbyggnad och förändring.

 

 

 

Företagsfakta

Snabb respons. Korta ledtider. Effektiv service. InterSystem arbetar med tydlig specialisering och personligt engagemang.

 

 

 

 

Partners

Eget nätverk av återförsäljare på de stora marknaderna. Etablerade samarbeten med erkända end-of-line-leverantörer och systemintegratörer.