Referenser

Palleterings- och transportöranläggningar till ledande tillverkare av konsumentprodukter. Världen över.

 

Single

Wernsing, Addrup-Essen - Tyskland

Wernsing förädlar olika typer av potatis- och salladsprodukter och har ett antal pallastare Typ ComPact 128 LV installerade i sin produktion i Addrup-Essen. Denna leverans har integrerad arkläggare samt helautomatiskt system för hantering av tompall/fullpall.

Emmi, Emmen - Schweiz

Emmi AG har investerat i 2 st ComPact 128 LV. En av maskinerna är anpassad för palletering av 3, 10 och 20 L hink men även 6×1 L i tråg.

Film

Pågen, Göteborg - Sverige

Vår första leverans till Pågen består av en helautomatisk pallastare Typ ComPact 128 LF. Pallastaren är försedd med 2 st pallmagsin för att underlätta hantering av olika palltyper. I maskinen palleteras även lådor 600 x 400 med staplingstappar.

Kjeldsberg Kaffe, Trondheim - Norge

Till Kjeldberg Kaffe har vi levererat 2 st ComPact 128 LV med pallmagasin där man hämtar färdig pall med handtruck. Mer ComPact kan det inte bli!

Foodmark AB, Haninge - Sverige

Vi har levererat hinklastare till Foodmark som producerar olika typer av såser och sallader både till konsument och snabbmatsrestauranger. Pallastaren hanterar 5 och 10 liters hinkar och är försedd med arkläggare och hankorientering för optimal palletering.

Film

Inline

Steinfels Swiss, Winterthur - Schweiz

Steinfels Swiss (tidigare CWK-SCS) producerar hudvårdsprodukter, dels sitt eget märke men även som private label.

 

Anläggningen består av 3 st Pallastare Typ ComPact 128 LF och har ett gemensamt system för försörjning av tompall. Fullpall matas ut på golvnivå och hämtas med ledstaplare eller handtruck. Maskinerna har ett system med rörliga spaltbildare vilket gör att man kan vara mycket flexibel när det gäller krav på pallmönster från olika kunder. Nya pallmönster lägger operatören själv in via InterCreate, InterSystems operatörs interface för att enkelt skapa nya eller anpassa befintliga mönster direkt i operatörspanelen.

Oatly, Landskrona -Sverige

Som producent av havrebaserade drycker och med tidigare erfarenhet av InterSystems palleteringslösningar så har Oatly investerat i en ny palleteringsanläggning för 5 linjer. Anläggningen bygger på 5 st ComPact 128 LF med gemensamt system för tompall, 3 st olika palltyper, och fullpallshantering samt sträckfilmning och pallmärkning.

Film

Findus, Bjuv - Sverige

Findus i Bjuv valde vår Inline uppställning med st ComPact 128 LF för att få oberoende palletering på respektive linje och på så sätt en hög tillgänglighet.
Systemet har utrustning för palluppriktning samt optisk pallkontroll.

Film

Lantmännen Unibake, Örebro - Sverige

2013 sökte Lantmännen ny leverantör av palleterings utrustning och valet föll på InterSystem. Anläggningen är anpassas för 3 st olika palltyper och består av 4 st ComPact 128 LF samt 2 st sträckfilmare. All tompall och fullpallshantering sker på samma sida vilket möjliggör enkel åtkomst för operatören och ger en yteffektiv lösning anpassad mot lokalen.

Nortura, Tönsberg - Norge

Till Nortura i Tönsberg har vi under 2017 levererat en komplett ny anläggning som tar hand om all palletering när man går från returlåda till wa-låda. Anläggningen består av 4 st ComPact 128 LV samt 1 st ComPact 128 Multi. Totalt hanterar vi produkter från 6 st produktionslinjer. Sträckfilmning och pallmärkning är en integrerad del av systemet. Ett ganska omfattande transportsystem med vertikaltrsp hanterar godset från förpackningsmaskin till palletering.

Film

Baxter, Landskrona - Sverige

Baxter (Tidigare Gambro) …

Film

Coca Cola/Multon, Moskva - Ryssland

Denna anläggningen är vår största när vi talar om en inline-uppställning.

 

Första leveransen omfattade 12 pallastare Typ ComPact 128 LF i rostfritt utförande, tompalls samt fullpallssystem Typ ImPulz 80 och 3 st sträckfilmare. Efter 3 år kompletterade vi anläggningen med ytterligare 6 pallastare och en sträckfilmare. Totalt hanterar vi 18 linjer med ett gemensamt system för tompall och fullpall ut till lager.

Multi

Delica, Birsfelden - Schweiz

Till Delica som packar kaffe, the, nötter och andra torra produkter har InterSystem levererat 5 st Multipallastare som vardera hanterar 2 produktflöden, totalt hanterar man produktflödet från 10 packlinjer.

 

Systemet har gemensam fullpalls- och tompallshantering via vårt pallhanteringssystem ImPulz 80 och i detta har vi även integrerat helautomatisk sträckfilmning. Det påmatande systemet är uppbyggt med vårt lättgodssystem ImPulz 50 med kontinuerliga vertikaltransportörer, rullbanor och lamellkedjetransportörer. Sorteringen före palleteringen sker via scannrar.

Film

Guldfågel, Falkenberg - Sverige

För att möjliggöra palletering av 3 st linjer i en lokal med begränsad yta så valde man 1 st ComPact 128 LF och 1 st ComPact 128 Multi som kan hantera 2 produktflöden. I systemet ingår våra kontinuerliga vertikaltrsp som för upp godset i transportnivå för att möjliggöra bättre åtkomst kring maskinerna.

Film

Apostel, Garbsen - Tyskland

Apostel, tillverkare av yoghurt- och tzatzikiprodukter, har under 2017 investerat i en ComPact 128 Multi. Denna maskin kan då hantera 2 produktflöden samtidigt och ger en mycket yteffektiv lösning till en rimlig investering. Transportsystemet för påmatande produkter och lastade pallar är uppbyggt av vårt eget bansystem, ImPulz50 respektive ImPulz 80.

Apostel har även investerat en singlemaskin Typ ComPact 128 LV anpassad för palletering av hinkar, 3, 5 och 10 L.

Nordic Sea Winery, Simrishamn - Sverige

I Simrishamn har NSW byggt upp en modern tappningsanläggning för flaskor och Bag in box.

 

InterSystem har levererat produkt transportörer mellan olika fyllnings- och förpackningsmaskiner samt en Multi-pallastare för två produktflöden. Pallastaren kan palletera på hel, halv samt kvartspall och hanterar både låda och öppna tråg. Efter pallastaren har vi levererat ett avancerat system för sträckfilmning av samtliga palltyper var för sig men även gemensamt på helpall.

Film

Spangler Candy, Ohio - USA

Spangler Candy är en av USA största producenter av sötsaker, främst i form av lolly pops.

 

Under 2012 har vi levererat 4 st Multi pallastare typ ComPact 121 LF som vardera hanterar två produktflöden. Det finns två tompallsmagasin för olika palltyper och matning av tompall till respektive maskin sker via transfervagn. Hanteringen av fullpall sker via transfervagn och Rullbanor Typ ImPulz 80 fram till befintlig sträckfilmning. Det påmatande systemet är uppbyggt med kontinuerliga vertikaltransportörer och rullbanor Typ ImPulz 50.

Compact Max

Arla Foods, Högelund/Vojens - Danmark

Arla Foods Högelund tillverkar bland annat Castello Dana Blau i en modern fabrik på Jylland.

 

Under 2010 levererade vi 3 st pallastare Typ ComPact 128 LF med påmatande transportörer från förpackningshall ut till palletering i kyllager. Tompalls- och fullpallshantering sker med förarlösa truckar och in- och utmatning av pall sker från samma sida vilket möjliggör en kompakt lösning. 2012 fick vi förtroendet att leverera ytterligare 2 maskiner med påmatande system typ ImPulz 50.

Film

Arla Foods, Esbjerg - Danmark

Arla i Esbjerg har sedan lång tid utrustning i form av pallastare från InterSystem. Under 2017 valde man i att investera i ytterligare 3 linjer från InterSystem. Dessa maskiner är utrustade med 180 graders produktvändare, lyft av pall i lastläget, delat lastläggarbord samt kontinuerlig inmatningspusher för att möta kundens krav på kapacitet men även flexibilitet.

Binzagr CoRo, Jeddah -Saudiarabien

En av våra äldsta kunder, Binzagr CoRo, har under 2017 beställt ytterligare 2 st ComPact Max för att möjliggöra yteffektiv palletering, ca 4,7 m2, med ett produktflöde på upp till ca 40 lådor/min.

Totalt har Binzagr CoRo 15 st linjer som palleteras med utrusning från InterSystem.

Orkla Foods, Örebro - Sverige

Under 2015 investerad Orkla i en palleteringslinje från InterSystem för palletering av bägare i tråg. Pallastaren, Typ ComPact Max, är utrustad med 90 graders produktvändare, lyft av pall i lastaläget samt kontinuerlig inmatningspusher. Tompalls- och fullpallshanteringen sker via AGV på 2 nivåer.

Arla Högelund, Högelund/Vojens - Danmark

Arla Högelund tillverkar blåmögelost och en stor del går på export. InterSystem har levererat 3 st pallastare Typ ComPact Max som är utrustade med kontinuerlig produktvändare, lyft av pall i lastaläget samt kontinuerlig inmatningspusher. Tompalls- och fullpallshanteringen sker via AGV på 2 nivåer.

Lactogal, Tocha - Portugal

Högkapacitetsfyllning för flaskor.

 

I samband med att Lactogal investerade i en ny högkapacitetsfyllare för flaskor så fick InterSystem förtroendet att leverera sin nya högkapacitetspallastare Typ ComPact 128 HC. Maskinen hanterar ca 50-60 produkter/minut.

Film

SRS

Danish Crown, Jönköping - Sverige

När Danish Crown byggde upp sin nya anläggning i Jönköping var vi med och levererade utrustning för depalletering, nedstapling av tomlådor samt uppstapling av lastade lådor.