Fyra pallastare till Upfield i Helsingborg

Under våren har InterSystem installerat fyra nya pallastare till Upfields anläggning i Helsingborg. Upfield är en avknoppning från Unilever och övertog produktionen 2018. I Helsingborg produceras kända växtbaserade produkter som Flora, Becel och Lätta.

I den aktuella leveransen tar InterSystem vid efter fyra WA-maskiner och transporterar produkterna i hög höjd fram till respektive pallastare där de hamnar på pall. Pallastarna är av typen ComPact 128L och är flaggskeppen för InterSystem med hög kvalité och låga driftskostnader vilket innebär lång hållbarhet i alla led. Trots en väldigt tajt tidsplan hanterades projektet proffsigt mellan inblandade parter och resultatet blev en kompakt anläggning som integrerats med kundens befintliga bansystem för full pall.

─ InterSystem har agerat professionellt genom hela projektet med hög standard på levererad utrustning samt genomförande av projektet, säger Klas Ernegard på Upfield.

Ängelholmsbaserade InterSystem har levererat över 600 pallastare genom åren varav två tredjedelar på export utanför Sverige.